ثبت نام دوره جدید کلاس مجردها ۱۴۰۳

ثبت نام دوره جدید کلاس مجردها ۱۴۰۳

کلاس مجردها را امروزه خیلی ها می شناسند اما برخی هم تصوری نادرست بر مبنای اسم کلاس، از آن دارند؛ به این معنا که تصور می‌کنند: «مجردهای آماده ی ازدواج یا به قول قدیمی‌ها جوانان دمِ بخت، با هر سن و سالی در کلاس مجردها شرکت می‌کنند تا همسر پیدا کنند!» خب این تصور غلط است و با واقعیتِ کلاس مجردها تفاوت بسیاری دارد. پس به ورودی های جدید دانشگاه توصیه می کنم این فرصت را دریابند؛ به تعبیری کلاس مجردها یک تریبون آزاد یا کرسی آزاد اندیشی است و یک مجال برای شنیدن و تأمل کردن است و فرصتی برای رشد و تربیت اجتماعی با نگاه دینی و فرهنگی است و ...
ادامه مطلب
سه‌شنبه , ۰۲ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۰:۰۰
منتشر شده در: برنامه ها » سخنرانی

حدودا ساعت ۱۰
 

 

1391/3/3
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
mohsenpn
۱۳۹۱-۰۳-۰۲ ۱۳:۴۲
0
0
سلام؛

امیدوارم ما دانشجویان پرند، میزبان خوبی برای شما باشیم و جلسه‌ی پر برکت و پر منفعتی برای همه شکل بگیره.

ان شا الله.

در پناه حق

25 ساله، لیسانس فنّاوری اطّلاعات، 2 خرداد 1391، تهران
mohsenpn
۱۳۹۱-۰۳-۰۳ ۲۱:۰۹
112
4
سلام؛

عنوان موضوع این جلسه که توسط «انجمن اسلامی پارسی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند (http://www.piau.ac.ir) برگزار شد، «اخلاق در جامعه» بود. حاج آقای مرادی بحث رو با محوریت این حدیث (الكافي ج2 ص107) پیش بردند:

[b]قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّى الله عليه و آله وسلّم:[/b]

أَرْبَعٌ مَنْ كُنَّ فِيهِ وَكَانَ مِنْ قَرْنِهِ إِلَى قَدَمِهِ ذُنُوباً، بَدَّلَهَا اللَّهُ حَسَنَاتٍ: الصِّدْقُ وَالْحَيَاءُ وَحُسْنُ الْخُلُقِ وَالشُّكْرُ

[b]رسول خدا (صلى الله عليه و آله) می‌فرمایند:[/b]

هر كس داراى این چهار خصلت باشد، حتى اگر سر تا پا هم گناهكار باشد، خدا گناهانش را به حسنات تبديل مي‌كند: صداقت، حياء، خوش اخلاقى و شكرگذار بودن.

[b](ادامه دارد)[/b]
mohsenpn
۱۳۹۱-۰۳-۰۳ ۲۱:۲۶
60
0
گزیده‌ای مختصر از مباحث فراوان مطرح شده:

* بحث صداقت در رسانه مطرح شد و اینکه مراقب باشیم گول هیچ رسانه‌ای رو نخوریم و تفکر و دقت کنیم. (آیا ادیسون مخترع برق بوده؟ آیا انسان واقعا بر روی ماه قدم گذاشته؟)

* این موضوع مطرح شد که آیا باید هر مطلب راستی رو بیان کرد یا خیر. پاسخ این بود که اگر فردی گناهی انجام بده و بره اون گناه رو به صورت علنی بازگو کنه که من فلان کار رو انجام دادم، این خودش دومین گناه محسوب می‌شه. (جز راست نباید گفت؛ هر راست نشاید گفت)

* هر دینی یک لباسی داره. لباس اسلام حیاست. (لا ایمان من لا حیاء له – سبب العفة الحیاء)

* اظهار فقر از ناحیه‌ی مرد بی عفّتی است. (بیشتر تلاش کن؛ شَهرَت رو عوض کن؛ شغلت رو عوض کن؛ قناعت کن؛ اقلام غیر ضروری رو از زندگیت حذف کن اما تا جای ممکن به کسی نگو که ندارم و فقیرم)

[b]ادامه دارد[/b]
mohsenpn
۱۳۹۱-۰۳-۰۳ ۲۱:۲۷
60
0
* دیده‌هامون رو به بدبینی عادت ندیم. خوبی‌ها رو ببینیم و بازگو کنیم و دائما شکر به جا بیاریم.

[b]یک تکلیف هم داشتیم:[/b] نامه‌ای با موضوع شکر به جا آوردن به خاطر تحصیل در دانشگاه آزاد پرند برای خدا بنویسیم و توش هر تعداد نکته‌ی مثبتی [حتی ریز؛ اعم تر هوای پاک، مساحت محوطه، تک تک امکانات ساده تا ...] که این اتفاق برامون داشته رو لیست کنیم.

در پناه حق، سلامت و سربلند باشید.


25 ساله، لیسانس فنّاوری اطّلاعات، 3 خرداد 1391، تهران
مهسا سادات
۱۳۹۱-۰۳-۰۶ ۱۳:۴۳
148
48
سلام ممنون از جناب آقای پاک نیت به خاطر نگارش صحبتای استاد
6خرداد91،اصفهان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: