ثبت نام دوره تازه کلاس مجردها

ثبت نام دوره تازه کلاس مجردها

سلام با توجه به ظرفیت ثبت‌نام بسیار محدود دوره جدید یعنی دوره دوازدهم، چون تعداد قابل ملاحظه‌ای از اعضا دوره یازدهم هم به دوره بعد منتقل می شوند؛ برای این دوره جدید، افراد جدید صرفا از طریق لیست انتظار ثبت نام می شوند وبه تدریج مصاحبه و پذیرش می‌شوند و این روند ادامه دارد. تمامی این مراحل و کل کلاس مجردها رایگان بوده و هست....برای اطلاع بیشتر ادامه مطلب را بخوانید.
ادامه مطلب
۱۳۴۳۶
بازدید
يکشنبه , ۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۰۰:۰۰
منتشر شده در: یادداشت ها » یادداشت ها

بهترین و موثرترین مواعظ ما را به فکر می برد و به محاسبه خودمان وادار می کند.
تکرار و استمرار خواندن و شنیدن این نوع مواعظ قلب آدمی را شاداب و زنده نگه می دارد و مانع غفلت می شود.
غفلت مرگ دل است. به قدری آرام و بی هیاهو دل را می کشد که اصلا خود فرد بیچاره ی غفلت زده، نمی فهمد که کِی و چطور مقهور غفلت شده و دلش مُرده. درست مثل همین مرگ های خاموش که متاسفانه هرساله در فصل زمستان اخبار تلخ آن را می شنویم؛ قربانیان این مرگ خاموش نیز -غفلت- در خواب می میرند، خوابی که از همیشه سنگین تر است و برادریش با مرگ صمیمی تر.
از رابطه مستقیم میزان اطلاع رسانی در مورد مرگ خاموش به عموم مردم با کاهش آمار نگران کننده تلفات آن، باید به نفْس مان و قلب مان هر روز و هر شب اطلاع رسانی کنیم و هشدار دهیم.
باید آگاهانه و خردمندانه عوامل غفلت را رصد کنیم و با حساسیت عوامل غفلت زا را از دست رس چشم و فکر و خیال مان خود دور کرده و به تناسب فراوانی و شیوع موضوعات مورد غفلت آدمی به درمان آن و تقویت دل و جان اقدام کنیم.
بیشترین غفلت، غفلت از خداست. تفکر در مورد آیات الهی (آفاقی، انفسی و آیات کریمه قرآن) و استمرار تفکر در آثار قدرت حق سبحانه و تعالی در عالم هستی و دعا و مناجات -البته سر سفره علم معصومین نه هر دعا و هر عبارتی که این روزها مد شده- و علم آموزی و خردورزی و انجام عبادات واجب و نوافل و... در درمان این جهل و غفلت موثر است.
رتبه دوم غفلت از مرگ ، معاد و حساب است. که باید خردمندانه دنیا را محل عبور دانست و ذخیره اندوزی و نه محل اقامت و ماندن! این مفهوم ساده را باید هر کس با تکرار و مداومت وارد قلب خود کند. و برای ساختن آخرتی آباد هوشمندانه و خردمندانه تلاش کنیم و باید کم خوابید و ...
قال امیرالمومنین علیه السلام:

وَیلٌ لِمَن غَلَبَتْ علیه الغَفلَةُ، فَنَسیَ الرّحلةَ و لم یَستَعِدَّ

 

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳۸
ریان
۱۳۹۰-۱۱-۲۳ ۲۰:۰۰
63
21
سلام
خیلی خوب بود، ممنون. "دنیا محل عبور نه محل اقامت..."
خدا کنه با غفلت از دنیا نریم...
التماس دعا
23بهمن90. مشهد. کارشناسی مدیریت
ali.superman90
۱۳۹۰-۱۱-۲۳ ۲۰:۲۱
60
21
با سلام
ممنون از ياداوري و هم از راهكار(علم اموزي..)
لطفا مانند مشق شب يه برنامه رو كليد بزنيد تا ما هم يه خرده زير سايه شما رشد كنيم مثل سير مطالعتي در رابطه با يك موضوع ضروري.
اگه ميشه يه خرده سريعتر لطفا
يا حق
حسنا جوانفرد
۱۳۹۰-۱۱-۲۳ ۲۲:۴۰
36
33
دستتون درد نکنه .
متن خوبی بود و خوندنش مانع غفلت .
Vakil_1367
۱۳۹۰-۱۱-۲۴ ۰۲:۰۶
33
21
با سلام و خداقوت خدمت جنابعالي
همين گونه متن ها هستن كه خوندنشون لااقل بنده رو از غفلت بيدار ميكنه اميدوارم باز هم شاهد اين متون در اين سايت باشيم.
باتشكر
٢٤بهمن ٩٠/ خانمي٢٣ ساله. دانشجوي ارشد حقوق خصوصي. 
mohebe313
۱۳۹۰-۱۱-۲۴ ۰۴:۱۶
213
15
بسم الله الرحمن الرحیم سلام حاج اقایادداشت اخیرتون برای من این سوال مطرح شد زمانی ما بادعا /توسل ویاد خدا در اکثر ساعات روز سعی میکنیم غافل نشویم اما انگار مثل حکایت هوشیار میان مستان است باید با دیگران جه کنیم؟شما در خانواده و دوستانتان احساس تنهایی ندارید چون محیط خیلی تعیین کننده است و این موقعی سخت تر است که گاهی خدا بنا بر حکمتش دانه دانه نعماتش رابگیردو مستان طوری نگاهت کنندیا بگویند که گویی انها مورد تایید خداوندندکه زندگیشان دچاردگرگونیهای سخت نیست.سعی کردم کوتاه باشد. سوال 1-در شرایط فوق چگونه تشخیص دهیم مورد تایید از جانب خداوندمتعال قرار داریم؟ ا گر نظرتان را بفرماییدبسیار لطف میفرمایید.ازتون التماس دعا.
45ساله/24بهمن90/تهران/کارشناسی مترجمی
رستا
۱۳۹۰-۱۱-۲۴ ۰۹:۰۳
189
15
با سلام
با سپاس از تلنگرهای علمانه شما که به ما بنده های عام خدا می زنید.
حضرت زهرا(س)نگهدارتان.
بتسا
۱۳۹۰-۱۱-۲۴ ۰۹:۴۱
156
27
ســــلام
به نظر من شنيدن موعظه اثرش به مراتب بيشتر از خوندن كتاب و ... است. البته منظورم اين نيست كه خوندن كتاب و ... بي تاثيره...اما متاسفانه الان خيلي هامون از اهميت نشستن پاي منبرها و گوش دادن به موعظه غافليم. حتي شركت تو مجلس يك عالم خيلي موثرتر از گوش دادن به سخنراني ضبط شده همون مجلس هست . بايد خودمون رو ملزم كنيم به شركت در مجالس علما و شنيدن موعظه...
و اين مساله بايد به يك عادت پسنديده برامون تبديل بشه... نه اينكه حالا هر وقت شد و پيش اومد.
Maryam_n
۱۳۹۰-۱۱-۲۴ ۰۹:۵۹
27
9
باسلام وآرزوی بهترینها برای شماوخانواده محترمتان .استادگرامی بعضی اوقات ذکر هست توجه هست امانمی دانم اینها بطن کلامند وهی از این شاخه به آن شاخه می پرم ودر پایان اصل کار یعنی همان ذکر های ساده نیز یادم می رود وخسته ولب فروبسته می شوم ودنبال چیزهای دیگری می گردم مثلا" 100صلوات روزانه -3تاسوره توحید که ثواب ختم قرآن راداردازآن بدتر درزیارتگاه درحضور امام معصوم نمی دانم چه بگویم با چه لفظی ودلم آرام نمی گیرد نمی دانم غفلت است یا شیطان به امید آرامش دل تمام شیعیان به حضور حضرت صاحب .لطفا در این خصوص نیز یادداشتی در سایت قرار دهید باتشکر فراوان .
24بهمن 90-9.50-شاغل 38ساله
shafieyoun
۱۳۹۰-۱۱-۲۴ ۱۰:۳۱
99
9
جمله شما مبنی بر باید کم خوابید خیلی ذهنمو به خودش جلب نمود
24بهمن 90، تهران
شهريار
۱۳۹۰-۱۱-۲۴ ۱۱:۵۸
72
75
با سلام و عرض ادب

يادم هست در دوره دبيرستان توي كتاي ديني حديث قدسي نوشته بودكه پروردگار كريم فرموده اند:
"اگر بندگان من مي دانستند چقدر مشتاق ديدارشان هستم هرآينه از شوق جان مي سپردند"
وقتي فكر مي كنم كه چرا از شوق جان نمي دهم تازه مي فهمم در نهايت غفلت به سر مي برم .
ضمنا در پاسخ به ALI آقا بايد توصيه كنم سخنراني حاج آقا مرادي(دامت ظله) در وين را گوش كنيد .به نظرم بي نظير بود.
24بهمن 90 شهريار
م .خرمي
چشم بسته
۱۳۹۰-۱۱-۲۵ ۱۲:۲۷
45
18
سلام
متشكرم از تلنگرتون...گاهي اونقدر در روزها و روزمرگي ها گرفتار و غرق مي شيم كه متوجه غفلت ها مون نيستيم و با تذكر شما و امثال شما به اين همه غفلت نگاه مي كنيم...! خدا حفظ تون كنه.
لطفاً در مورد "خواب" و اين كه چطور مي شود كم خوابيد هم مطلبي بنويسد. بنده خيلي در اين مورد مشكل دارم(متاسفانه پر خواب هستم!!)
25/11/90 تهران
بنفشه شریفی
۱۳۹۰-۱۱-۲۵ ۱۳:۳۱
0
0
سلام
بیشتر مواقع یاد معاد و روز حساب از گناه دورم کرده.
25بهمن90 تهران
only god
۱۳۹۰-۱۱-۲۵ ۱۴:۲۰
153
39
سلام
از سخنان مولا امیرالمومنین علیه السلام:این دلها گاهی هم احساس تنگنا میکنند و به ستوه میایند.برای انان سخنان زیبای حکمت امیز بجویید(اماده کنید).
خواب و خورت ز مرتبه عشق دور کرد
انگه رسی به عشق که بی خواب و خور شوی
در پناه مولا باشید
التماس دعا
25 بهمن 1390
فردا
۱۳۹۰-۱۱-۲۵ ۲۱:۲۷
51
3
(به گفته امام العارفين زين العابدين عليه السلام:
خدايا اگر مرا به خويش واگذاري ،از همه كارهافرو مي مانم
خدايا از كاري كه پرداختن به آن مرا ازبندگي ات باز ميدارد بي نياز كن ،مرا به آنچه كه فردا (روز جزا ) از آن بازپرسي وادار.)
«بايد تلاش كنيم و كم خوابيد.........بايد دنيا را محل عبور بدانيم...»
....جسارتا اين يادداشت را ادامه دهيد.
مینا م
۱۳۹۰-۱۱-۲۷ ۲۰:۲۱
27
6
سلام .
در مورد کم خوابیدن که اولین بار(چند وقت پیش) تلنگر استاد منو به این موضوع متوجه کرد ، باید بگم بعد نماز صبح تمرکز انسان خیلی بالاست ، موقع خوبیه که به کارامون ، به نعمت های خدا فکر کنیم و کلا با او خلوت کنیم.
خدایا هر که به این جهان نگاه عاشقانه دارد ، نگاه عاشقانه تر عطایش کن .. چرا که شیفتگی جوانه بندگی ست.
27بهمن 90-کرج
zolfaghary
۱۳۹۰-۱۱-۲۷ ۲۲:۱۳
0
0
قال الله تبارك و تعالى فى كتابه:
«يا ايها الذين آمنوا اتقوا الله ولتنظر نفس ما قدمت لغدو اتقوا الله‏ان الله خبير بما تعملون و لاتكونوا كالذين نسوا الله فانسيهم انفسهم اولئك هم الفاسقون‏».
ملاك ارزش اعمال انسان ارزش انسان به آگاهى اوست، هر قدر كارهاى انسان‏آگاهانه‏تر باشد، و انسان نسبت‏به كار خود توجه بيش‏تر و شناخت‏ بيش‏تر داشته باشدآن كار انسانى‏تر است و هر اندازه كار به انگيزه غرايز و اميال حيوانى كه ‏طبعا در آن‏ها شناخت و آگاهى هم كم‏تر است انجام گيرد آن كار حيوانى‏تر هست وانسان را به حيوانيت نزديك مى‏كند. شايد همين باشد سر اين كه در آن آيه شريفه‏مى‏فرمايد: «اولئك كالانعام بل هم اضل اولئك هم الغافلون‏».
27 بهمن کارشناسی کلام اسلامی
Masoomeh_soltani_1989
۱۳۹۰-۱۱-۲۸ ۱۴:۲۵
162
12
سلام. به نظرم رفتن مداوم به مسجد وبرپایی نماز جماعت یکی از اون چیزاییه که ما جوونا تا یه حدی ازش غافلیم. امیدوارم خدا به هممون توفیق بده که همیشه به یادش باشیم و مرگ باعزت نصیبمون کنه. آمین 28/11/90 تهران
مجنون
۱۳۹۰-۱۱-۲۹ ۱۴:۲۰
0
0
روزایی که بعد از نماز صبح نمی خوابم انرژی فوق العاده ای تو روز نصیبم میشه و وقتی میخوابم تا طلوع آفتاب تو روز خیلی کسلم. یادمه وقتی خط می نوشتم روزی سرمشقم این بود:
گر برگ عیش میطلبی ترک خواب کن
سبز قبا
۱۳۹۰-۱۱-۲۹ ۲۳:۵۸
156
8
سلام
-به تازگي يكي از اقواممان فوت كردند،امشب شب هفتمشون بود(لطفا1صلوات يا فاتحه نثارشون كنيد،) ،بعضي ها ميگن چقدر صحبتهاي [u]تكراري[/u] درباره [b]دين[/b] و [b]برزخ[/b] و[b]قيامت[/b] يا [b]ترس زود دير ميشه ادامه حيات دنيا![/b]
-اماااا واقعا خيلي زود دير ميشه...اين نوشته هاي حاج آقادقيقا دل نوشته هاي اكثر ما آدم هاست.
-كاش قدر زندگي دنيا را بدانيم و نهايت استفاده را ببريم تا در "يوم الحسرت"،اندكي در امان باشيم...
سبز قبا
۱۳۹۰-۱۱-۳۰ ۰۰:۰۰
100
4
هر غيبتي، دل شكستني، تنبلي،بي حرمتي،و هر گناهي ما رو خيلي از خدا دور ميكنه و...
pary1389
۱۳۹۰-۱۱-۳۰ ۱۵:۰۹
220
224
سلام تا این حد متوجه مرگ خاموش نبودم ممنون از یادداشت شما
من ميان دو پرتگاه زاده شدم. روی باريک ترين راه ممکن، ميان دو دره. پلی به اندازه ی عبور يک نفر. پلی، بنام صراط! و من ميان دو پرتگاه بزرگ شدم. مادرم گفت: «راه بيفت!» گيج نگاهش کردم: «روی اين لبه؟» تا آنجا که می ديدم پل بود.تاآنجا که می ديدم به همين باريکی و تا آنجا که می ديدم دره ها دهان گشوده بودند. دره ها در دو سويم انباشته بود. از آدم های مردمانی که در هر سقوط چيزی از دست داده بودند. فقط وقتی روی پل می ماني که يک پايت روی آن باشد و پای ديگرت بالا رفته باشد تا جايی جلوتر فرود بيايد.اگر ايستاده ای و فکر می کنی: «چه خوب! چه راحت! چه ثباتی!» به دره ی ما خوش آمده ای! آن بالا، اسفندوار بايد جز بزنی. از شوق، از خوف! روی پل هر قدم، يک انتخاب بود و پل تا ابديت ادامه داشت. ..... و عشق اينجا قانون است و عشق مجاز برای يک شبه رفتن. برای نرم و بی ترديد رفتن. فقط می ماند همين که دستی که می گيری بلد راه باشد. فقط می ماند همين دست که يک جوری بايد داد دستشان! کتاب خدا خانه دارد فاطمه شهیدی پری میراشه 1347 تهران دیپلم
az.rohani
۱۳۹۰-۱۱-۳۰ ۱۶:۰۱
0
0
سلام
امیرمؤمنان علی علیه‏السلام در این باره می‏فرماید: «مردم! شما را به یادآوری مرگ سفارش می‏کنم. از مرگ کمتر غفلت کنید. چگونه آن را فراموش می‏کنید، در حالی که شما را فراموش نمی‏کند؟ چگونه طمع می‏ورزید، در حالی که به شما مهلت نمی‏دهد؟ مرگ گذشتگان برای عبرت شما کافی است. آنها را به گورشان بردند، بی‏آنکه بر مرکبی سوار باشند.»
30 بهمن90-کارشناس شیمی-تهران
فردا
۱۳۹۰-۱۱-۳۰ ۲۱:۴۶
72
120
با عرض معذرت فراوان در يكي از پيامها خوندم كه شما در 24 ساعت كمتر از 4 ساعت مي خوابيد ميشه به ما هم ياد بديد چه جوري ميشه اينقدر كم خوابيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ستوده 133
۱۳۹۰-۱۲-۰۱ ۲۰:۱۵
208
12
سلام
دوستان
اين يادداشت در مورد [b]مرگ خاموش دل[/b] است نه در مورد [b]مضرات خواب زياد[/b] و فوايد كم‌خوابي؟؟؟
(اول اسفند نود، تهران)
گلپر
۱۳۹۰-۱۲-۰۲ ۱۸:۲۴
28
16
با سلام
امام زین العابدین علیه السلام در دعایی در صحیفه سجادیه می فرمایند:"خدایا یاد مرگ را برای ما گاه به گاه مگردان"
پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله نیز در پاسخ مرد اعرابی که می خواست همیشه دلش زنده باشد فرمودند:"همواره به یاد مرگ باش"
مرگ برای مؤمن آزادی و رهایی از حصار تن و همه آلودگی های مادی است .مرگ لحظه دیدار است."موتوا قبل ان تموتوا و حاسبوا قبل ان تحاسبوا"
[۲ اسفند۹۰]
zaynab
۱۳۹۰-۱۲-۰۳ ۱۰:۱۰
272
12
سلام
[b]تفکر در پدیده های طبیعی و زیبایی هاشون[/b] غفلت رو از بین میبره.همین نگاه کردن به آسمون(که مثل تابلوی نقاشی میمونه) و رقص برگ ها در باد اونقدر زیباست و غفلت زا.

[۳ اسفند۹۰]
nazanin55
۱۳۹۰-۱۲-۰۸ ۱۰:۴۴
132
56
جالبه همبن ديروز با همكارا راجع به دليل غفلتها و بي اهميت شدن موضوعاتي كه قبلا برامون مهم بودن حرف ميزديم...مثه اينكه قلا حجاب تو سطح وسيعتري مراعات ميشد و الان داره كمرنگ تر ميشه و اينقدر آروم آروم اين اتفاق ميفته كه غافليم ازش...يا نمازامون كه از كاهل نمازي ميرسه به بينمازي يا نماز از روي ريا!!
ساده ترينش هم همصحبتي با نامحرمه كه عادي و راحت شده.در مورد خودم فك ميكنم عامل غفلتم دور موندن خييلي طولاني مدت از خواسته هامه...اعتقاداتمو هم دارم از دست ميدم.و خدايي كه با برام غريبه شده..زندگي ماشيني مارو از خدا و مخلوقات زيباش دور كرده تا چشم كار ميكنه آجر و خيابون و ... [هر چه میبینی آثار اوست!]

2012-02-27 10:44
donya128
۱۳۹۰-۱۲-۲۴ ۱۴:۱۶
156
12
سلام
فكر كنيم "اگه امروز آخرين روز زندگي ام باشه چي؟"
عمقش رو درك كنيم و سعي كنيم حسش كنيم و لمسش كنيم
فكر كنيم يك روزي هست كه اسمش روز حسرته پس چي كار كنيم كه كمتر دچار حسرت بشيم
روز حسرت نزديكه
[۲۴اسفند۹۰]
esmaiili
۱۳۹۱-۰۱-۳۰ ۰۸:۱۷
40
28
به نام خداو سلام
این دنیا محل امتحان ومحل جمع کردن توشه برای
سفر ابدی اخرت ومحل درک کردن ومشاهده نعمات
خداونداست ومحل شکرگزاری ازتک تک انها کی دوست داره بین این کارها بمیره یا خوابش ببره؟ من از مرگ ارام وخاموش دلم غافل بودم متشکرم که هوشیارم کردید.دوستانی که زیاد میخوابند ناراحت نباشند اول سعی کنند از اوقات بیداری به خوبی استفاده کنند وبابرنامه ریزی ساعات اخر خوابشون رو به کارهایی که دوست دارند اختصاص بدهند تا با شوق بیشتری بیدار بشن من میدونم خدای مهربون به همه ی ما کمک می کنه.
۳۰ فروردین۹۱
tala s
۱۳۹۱-۰۲-۱۵ ۲۱:۴۴
36
12
سلام.
سلام مخصوصا به کبوتر حرم و هموطن محترم اسماعیلی ؛واقعا چیکار کردید که به این حد رسیدید؟
منم نماز میخونم؛روزه میگیرمو...............................................................................و به هرفرمایشی که خداوند گفتن ایمان دارم.
ولی نمیتونم به اینکه شما میگید حتی فکر کنم(شاید مشکل اون علم الیقینه!)حتی فکر کنم که امروز روز آخرم باشه؟چیکارکنم که ایمانمو تقویت کنم؟و خوش به حاله همتون که انقدر پاکید که با این متن از خواب غفلت بیدار شدید ؛دوستانم هرکس بیداره واسه منم دعا کنه لطفا.یاحق.
22سالو11ماه.کارشناسی مدیریت بازرگانی.رشت.15 اردیبهشت
نسيم/26
۱۳۹۱-۰۳-۰۷ ۱۴:۱۵
212
8
سلام حاج آقا
ايام به كامتان
من درست 2 سال 2 ماه 7 روز است كه در حال مرگم هر روز وضعم وخيم تر مي شود. دوست دارم نجات پيدا كنم ولي شيطان قوي است؟ من خيلي ضعيفم؟ ولي نمي دانم چه كنم براي دعا كنيد.[؟!]
zhina
۱۳۹۱-۰۳-۲۴ ۰۴:۵۳
84
4
سلام؛با خواندن این متن و کامنت های ذیلش، ذهنم حسابی درگیر شده!
چرا اینقدر فراموشکار و بهترش غافل هستم و چرا خیلی زود تلنگرهای زندگیم برایم عادی میشود؟!متن ها و... راحت اثرشان از بین میرود!یعنی اوضاع و احوال دلم خیلی وخیم هست؟!
یاحق،
التماس دعا
24 خردادماه 91، قم
صابرافرا
۱۳۹۱-۰۴-۰۳ ۰۲:۱۴
72
0
صابر
سلام
امیرالمومنین میفرماید:
دنیا خانه آرزوهایی است که زود نابود می‏شوند، و کوچ کردن از وطن حتمی است، دنیا شیرین و خوش منظر است که به سرعت به سوی خواهانش می‏رود، و بیننده را می‏فریبد، سعی کنید با بهترین زاد و توشه از آن کوچ کنید و بیش از کفاف و نیاز خود از آن نخواهید و بیشتر از آنچه نیاز دارید طلب نکنید.','خطبه45 گذرگاه دنیا'
مائده.س
۱۳۹۲-۰۷-۱۰ ۱۷:۴۶
352
8
سلام حاج آقا
با خوندن اين ياداشت ياد پيامهايي كه براتون فرستادم افتادم(يا دستتون نرسيد يا مشغله نذاشت) يعني منم دچار غفلت شدم!؟ چند وقته حس و حال نماز و قرآن خوندن ندارم نه اينكه نخونما،ميخونم ولي به دلم نميشينه.حتي 40شب زيارت عاشورا خوندم شايد حالم درست شه اما نشد.واقعا درموندم كه چيكار كنم. واقعا از تلاش بي حد و اندازتون ممنونم كه ياداشتهاي كليدي و خوب مي نويسيد.
سلامت و مؤيد باشيد.التماس دعا
بهبهانی
۱۳۹۳-۰۶-۰۱ ۱۴:۱۷
10
0
با عرض سلام
ممنونم از شما مطالب بسیار ازرشمندی بود این یک حدیث از امام علی( ع) است
. اَهْلُ الدُّنْیا كَرَكْب یُسارُ بِهِمْ وَ هُمْ نِیامٌ
اهل دنیا چون كاروانى هستند كه آنان را مى برند در حالى كه درخوابند
یا علی مدد
۱۳۹۳-۰۷-۰۲ ۰۵:۴۶
0
0
مناجات شعبانیه امام سجاد(ع) :
«إِلَهِي لَمْ يَكُنْ لِي حَوْلٌ فَأَنْتَقِلَ بِهِ عَنْ مَعْصِيَتِكَ إِلاّ فِي وَقْتٍ أَيْقَظْتَنِي لِمَحَبَّتِكَ فَكَمَا أَرَدْتَ أَنْ أَكُونَ كُنْتُ فَشَكَرْتُكَ بِإِدْخَالِي فِي كَرَمِكَ وَ لِتَطْهِيرِ قَلْبِي مِنْ أَوْسَاخِ الْغَفْلَة»
خدایا من غافل بودم و هیچ توفیق حرکت نداشتم مگر آنگاه که تو مرا بیدار کردی؛ اما برای این بیداری تلاش و کوشش لازم است.خدایا تو را شکر می­کنیم که دلهایمان را از چرک غفلت پاک کردی.

حضرت علی(ع) :
«الْغَفْلَةُ ضَلالُ النُّفُوسِ وَ عُنْوَانُ النُّحُوسِ»
غفلت گمراهی نفوس و سرآغاز هر گونه پلیدی و نحسی است.
یا علی مدد
۱۳۹۳-۰۷-۰۲ ۰۵:۵۴
0
0
پیامبر اکرم(ص):
اگر احدی از شما از رزق خود فرار کند ، رزق دنبال او به راه می افتد، همانطور که مرگ دنبال انسان است.
پس حواسمون رو جمع کنیم که برای بدست آوردن درآمد به هر کاری دست نزنیم و رضایت خدا رو در تمام مراحل زندگیمون در نظر بگیریم. با این کار غفلت کمتری خواهیم داشت.
sanat
۱۳۹۸-۱۱-۳۰ ۰۷:۲۰
0
0
سلام
عالی بود
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: