حجت الاسلام شهاب مرادی با بیان اینکه برخی فیلم های جشنواره فجر به جای عفاف، خیانت را ترویج می کنند، این پرسش را مطرح کرد که آیا حقیقتاً نشان دادن معضلی مانند خیانت، میزان وفاداری در خانواده ها افزایش می دهد؟
«حجت الاسلام شهاب مرادی» که در جریان برگزاری سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر در مرکز همایش های برج میلاد حضور داشت، در گفت و گو با خبرنگار سینمایی فارس درباره ارزیابی خود از این دوره از جشنواره گفت: متأسفانه حال سینمای ایران هر سال بدتر از سال قبل می شود و علی رغم وجود افراد خوب و کاردان در بین اهالی سینما، متأسفانه فضای ناامیدی در سینمای ایران بیش از قبل قابل مشاهده است.
وی ادامه داد: من تعدادی از فیلم های خانواده محور فجر سی ام را دیدم و فکر نمی کنم این فیلم ها، شعار جشنواره را دنبال کرده باشند، نکته قابل بحث این است که در این آثار به جای ترویج عفاف و وفاداری به خیانت و روابط شرم آور پرداخته می شود و سوالی که در این میان پیش می آید این است که آیا حقیقتاً با نشان دادن معضلی مانند خیانت آن هم در آثار متعدد، میزان وفاداری در خانواده ها افزایش می یابد یا خیر؟
مرادی در پایان اظهار داشت: در حقیقت این موضوع که مخاطب احساس کند یک شبکه ماهواره ای سرمشق و الگوی فیلمنامه نویسی ما شده است، بسیار نگران کننده است و اهالی سینما باید فکری به حال بهبود اوضاع کنند.
واقعا همین طوره یا از دید یه روحانی کمی سختگیرانه به موضوع نگاه شده!(؟)
بی زحمت: کمی بحث رو بازتر کنید و تحلیلی تر بهش اشاره کنید. یا علی
22بهمن ماه90
فیلم ها با نشون دادن فحشای جامعه میخوان نکات منفی رو آموزش بدن که مثلا این کار بده در صورتی که راه و روش انجام کار رو با تمام جزئیات آموزش میدن!!!
ما نیاز نداریم بدونیم چجوری میشه چه کار بدی رو انجام داد نیاز داریم بدونیم چطوری میشه جلوی این کارها رو گرفت.
اگه ديني مي خواييم به قران بپردازيم.
اگه اجتماعي مي خواييم به مثلا حجاب و درگيري زياد خانواده ها با فرزندانشون و حتي افراد با همسرانشون بپردازيم.
اگه اقتصادي مي خواييم مشكلات توليد كشور رو داريم.
حتي اگه ملي مي خواييم بياييم از رو شاهنامه فيلم خوب بسازيم.واقعا وضعيت سينما افتضاحه.من واقعا شرم دارم بعضي فيلم ها رو حتي تنهايي نگاه كنم.
مگه مسائل جنسي چقدر از زندگي انسان رو بايد به خودش اختصاص بده كه اين همه بهش پرداخته مي شه اونم به صورتي كه انساني نيست چه رسد به اعتقادي و اسلامي.
به اميد تعجيل در فرج مولا صلوات
يا علي
توجه تهیه کننده ها به پوووول,توجه کارگردانها و بازیگرها به دیده شدن در جشنواره ها و به به و چه چه اون ور آبی ها و... ادعای روشن فکری و آزاد اندیشی و متأسفانه متأسفانه دین گریزی و غرب زدگی و افتخار به آن در سینماگران و ...ودغدغه نداشتن برای پرداختن به مسائل اساسی ملت و دین و دنیای اسلام و مستضعفین عالم باعث شده سینما به جولانگاهی برای شیطان تبدیل شود.
جوادی 29/11
واقعاآقای مرادی خوب گفته اند،واقعاسینمای ما آن سینمایی که بایددر جامعه اسلامی ایران باشدنیست و در بعضی از فیلم های ساخت کارگردان های ایرانیمان کارهاورفتارهاوشئونات غیراسلامی وبدتر از این که در تلویزیون وشبکه پایتخت مافیلم های نامناسب و غیراسلامی ساخت خودمان راباز به تازگی در عرض 1هفته چندبارنشانداده شده است.و وای وای از حجاب وعفاف بازیگران زن ومردمان....
[تاریخ: ۲اسفند۹۰]
من دقیقا متوجه حرفهای شما نشدم. آیا
منظور شما این است که در فیلمها باید از
گل و بلبل گفت و آخر فیلمها هم به ازدواج
یا سازش زن و شوهر ختم شود؟
آیا اگر این طور که شما مد نظر دارید، فیلم ساخته شود، میزان وفاداری زیاد می شود؟
واقعیتی را که هست چگونه باید نشان داد؟
27 اسفند 1390 مشهد، 24ساله، دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات فارسی
چرا صفحه ی مصاحبه ها بروز رسانی نمی شود؟
شما مصاحبه نمی کنید یا اینکه منعکس نمی شود؟
حتما سرتون شلوغه ولی اگه ممکنه بروز رسانی کنید، مصاحبه هاتون فضای یادگیری بالایی داره، من از طرفدارای این صفحه هستم و همیشه متن مصاحبه هاتونو به دوستانم میل می کنم .
[b]سپاسگذارم[/b]
25 فروردین 90 تهران
با نظراتتون موافقم ولی به نظرم جور دیه ای هم میشه از این موضوع برداشت داشت ،نشان دادن این موضوعات در قالب فیلم صرفا به معنی ترویجشون نیست،شاید برای عبرت گیریه
با تشکر از دقتی که در تمام موارد دارین
باید یه مقداری بیشتر رو بحث روانشناسی فیلما کار بشه!
۹۱-۲-۲۳
حق با شماست. تكرار نشان دادن بدي ها باعث مي شود بدي در چشم مردم ديگر بد نباشد يك مسئله پيش پا افتاده شود يك مسئله اي كه ديگر آنقدر بد و ناپسند نيست
التماس دعا
8 خردادماه 91
23سال-رشت.کارشناس مدیریت.16 شهریور91