ثبت نام دوره تازه کلاس مجردها

ثبت نام دوره تازه کلاس مجردها

سلام با توجه به ظرفیت ثبت‌نام بسیار محدود دوره جدید یعنی دوره دوازدهم، چون تعداد قابل ملاحظه‌ای از اعضا دوره یازدهم هم به دوره بعد منتقل می شوند؛ برای این دوره جدید، افراد جدید صرفا از طریق لیست انتظار ثبت نام می شوند وبه تدریج مصاحبه و پذیرش می‌شوند و این روند ادامه دارد. تمامی این مراحل و کل کلاس مجردها رایگان بوده و هست....برای اطلاع بیشتر ادامه مطلب را بخوانید.
ادامه مطلب
جمعه , ۲۸ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۰۰:۴۷
منتشر شده در: یادداشت ها » یادداشت ها
در ادامه ی چند نکته از چین:
 روز اول از فرودگاه بزرگ، ساده و زیبای اروم چی؛ مرکز استان مسلمان نشین سین کیانگ، عازم شانکهای بودیم. وقتی سوار هواپیمای بویینگ شرکت CZ شدیم -صندلی من یک ردیف مانده به آخر بود- و آماده پرواز شدیم که پس از حدود نیم ساعت با یک اعلام کوتاه معلوم شد پرواز تاخیر دارد و مجموعا حدود دوساعت و نیم در هواپیما بودیم تا موتورها روشن شد.
اما در مدت ابداً کسی اعتراض و حتی غرغر نکرد و چینی های مسافر همه آرام نشسته بودند و بی تابی و نگرانی هم نداشتند. در حالی که چین بیش از 2000 هواپیما دارد و تحریم هم نیست و مشکلات عدیده هواپیمایی ما را هم اصلا ندارند. (شاید کمتر کسی در ایران معضلات عدیده شرکت های هواپیمایی ایران را نداند و حتما شنیده اید که اخیرا در 7 مقصد اروپایی به هواپیماهای ایران سوخت نمی دهند.)
گذشته از این که مردم شرق آسیا به این آرام و صبور بودن معروف هستند و این خصلت برای سلامت فرد و اجتماعشان نافع است اما این خاطره را بهانه ای قرار دادم برای توجه دادن به یک واقعیت تلخ فرهنگی:  شاید چون عادت کرده ایم کمتر احساس می کنیم که برخی از ما اساسا و دائما به صورت فرهنگی و گویی ناخواسته "حق به جانب" هستیم و به صورت گزینه پیش فرض و دیفالت، همیشه حق با ماست و طرف مقابل هر که می خواهد باشد، مقصر است حتی خود خدا! ((العیاذ بالله))
لطفا به جای تحلیل نابجای سیاسی و یا فرافکنی، این مسئله را در روابط خودتان، منصفانه بررسی کنید. مثلا در روابط خانوادگی و فامیلی، روابط کاری و معاملات، دعواها و دلخوری های خودتان از افراد گوناگون.
اگر می بینید که اتفاقا همیشه حق با شما بوده، به جاست نگران شوید و این روحیه را آغازی برای بسیاری از تلخی ها و گسست ها و شکست ها بدانید.
اگر کسی سوال کند چرا من از دیگران طلبکارم؟! از همه، از پدر، مادر، همسر، فرزند، از معلم و شاگرد و... خلاصه از همه؟! باید ریشه اش را در کمرنگ شدن انصافش جستجو کند. 
"انصاف" و "همدردی با دیگران" نقطه مقابل این خُلق ناپسند است و حضرت امیرالمومنین سلام الله علیه، نظام دین را در اجتماع بر این دو پایه استوار می دانند و فرموده اند: نظامُ الدِّینِ خِصلَتانِ؛ انصافُکَ مِن نَفسِکَ و مُواساةُ اِخوانکَ
انصاف بسیار مهم است و همان مفهوم ساده ی انصاف که خودت را جای دیگری بگذار و  "هرچه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند و هرچه برای خودت نمی پسندی برای او هم نپسند" یکی از ارکان اساسی جامعه سالم و پویاست و در حِکَم نهج البلاغه در بیان تفسیر واژگان آیه مبارکه "انَّ اللهَ یَأمُرُ بِالعدلِ و الاحسانِ" فرموده است: [در این آیه] عدل یعنی انصاف!
خوب است هرکس از خودش شروع کند.


 ادامه دارد و در ادامه چند نکته فرهنگی و EXPO و ..
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
غزل 66
۱۳۹۰-۰۱-۰۲ ۲۰:۴۲
14
5
سلام حاج آقا...به توصیه ی شما این یادداشت رو خوندم.ممنون.ممنون.خیلی برام دعا کنید حاج آقا.امیدوارم که خدا با من قهر نکرده باشه.البته میدونم که خدا خیلی بزرگتر و مهربونتر از مغز کوجیک منه.همین الان به خاطر رفتارهای بدم با پدرم توبه میکنم و از شر شیطان به خدا پناه میبرم.این یه عیدی عالی از طرف شما بود.بازم ازتون میخوام که برام دعا کنید.
homa2010
۱۳۹۰-۰۵-۱۶ ۰۰:۲۶
4
0
سلام این نکته خیلی خیلی بجاست وکاملا مشهود. فقط ایکاش در این موارد دلیل این آرام بودن سایرین را هم بدانیم .به نظرم سایر دولت ها دراین مواقع به سرنشینان بابت تاخیر غرامت پرداخت میکنند ویا اینکه برای این نوع برخوردها وموارد مشابه آن فرهنگسازی خاصی صورت گرفته ....الله اعلم.
۱۶ مرداد ۱۳۹۰
تداوم
۱۳۹۱-۰۱-۲۵ ۱۶:۱۴
36
8
سلام خدا قوت
خیلی مطلبتون برای من خوب بود امیدوارم بتونم در خودم از بین ببرمش میشه راهشم بیشتر برامون بگید؟
[۹۱/۱/۲۴]
maryam.g
۱۳۹۱-۰۳-۰۳ ۱۵:۴۸
72
24
جوونا میگن:
"دو حالت بیشتر نداره:
یا حق با منه یا تو نمیفهمی که حق با منه!"
[۳خرداد۹۱]
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: