سلام/ ۱. خشم خودت را کنترل کن و موضوع را کاملا خردمندانه و حکیمانه بررسی و مدیریت کن.
۲. اگر توان غلبه بر خشمت را داری؛ با آرامش و طبق توصیه هایی که در موارد مشابه کرده ام -سرچ کنید- بیرون از منزل در راه رفتن با هم مسئله را بررسی کنید.
۳. حرف بزن؛ نه آنقدر آرام که برتو حمله کند و تو را متهم کند و نه آن قدر محکم و تهاجمی و خشمگینانه که او را به انفعال و خفت بکشد.
۴. ابتدا کمی محکم و بعد همدلانه و پناه دهنده صحبت کن -مثلا-: من و تو تنها پناه و پشتیبان هم هستیم. -البته دروغ نباید بگی که دروغ بی برکت است- و اگر تهاجم نکرد و مثلا گریه کرد یا سرافکنده شد؛ به او راه فرار و انکار بده تا بتواند اگر معصیتی چنین بزرگ مرتکب شده اقرار نکند و با آبرو بتواند ترک معصیت و توبه کند و صدالبته بی حیایی و پرده دری نکند.
۵. آبروی فرد ثالث را هم نبرید. این خیلی مهم است اسلام دین پرده دری نیست. مراقب کرامت تان باشید. اما باید و لابد رابطه حتی المقدور قطع شود. مثلا تماس تلفنی و ارتباط پیامکی با او قطع شود و در حد گاهی ملاقات های اتفاقی در مهمانی های خانوادگی و فامیلی بسنده شود.
۶. شوهرت نباید به او فاش کند که تو مطلع شدی باید ساده بگوید توبه کردم و تمام و دیگر تماس و پیامک ممنونع و اگر بفرستی پاسخ نمی دهم.
۶. شوهرت به شما تعهد و قول و قرار محکم بدهد و موضوع را تمام کن.
۷. اگر این مراحل نشد. کمی صبر کن و بعد از ماه رمضان شرح حالت را برایم بنویس. ملاکم همین اسم و همین آدرس ایمیل است .