کلاس مجردها - جلسه 14
یکشنبه 8آبان90،
از ساعت 16:30 تا 19:30 یا نهایتا20:00 . لطفا قبل از ساعت 4 در سالن باشید.
با توجه به تغییر فصل نسبت به حضور به موقع اهتمام بفرمایید.
در تمام جلسات قرآن جیبی خودتان را همراه داشته باشید و قبل از شروع جلسه به اندازه زمان حضورتان تا شروع جلسه قرآن تلاوت کنید و با هم کمتر گفتگو کنید.
به ویژه حتما یک سوره یس بخوانید و ثوابش را به صدیقه کبری سلام الله علیها اهدا کنید.
جلسه چهاردهم
این کارگاه عمومی نیست!
این کارگاه عمومی نیست!
=================
امیدوارم باران همت شما را افزون کند نه اینکه...
حتما در پایان کامنت خود؛ تاریخ و شهرتان را بنویسید. مثلا: 24مهرماه90؛ کرمانشاه
ثبت نام دوره جدید کلاس مجردها ۱۴۰۳
ادامه مطلب
کلاس مجردها را امروزه خیلی ها می شناسند اما برخی هم تصوری نادرست بر مبنای اسم کلاس، از آن دارند؛ به این معنا که تصور میکنند: «مجردهای آماده ی ازدواج یا به قول قدیمیها جوانان دمِ بخت، با هر سن و سالی در کلاس مجردها شرکت میکنند تا همسر پیدا کنند!» خب این تصور غلط است و با واقعیتِ کلاس مجردها تفاوت بسیاری دارد. پس به ورودی های جدید دانشگاه توصیه می کنم این فرصت را دریابند؛ به تعبیری کلاس مجردها یک تریبون آزاد یا کرسی آزاد اندیشی است و یک مجال برای شنیدن و تأمل کردن است و فرصتی برای رشد و تربیت اجتماعی با نگاه دینی و فرهنگی است و ...
امیدوارم کامنت آخرم ناراحتتون نکرده باشه.
6 آبان 90 تهران 23:50
26مهر:1.13گیگ.کل برنامه.درباره احترام به پدر و مادر
12 مهر:38مگ.فقط صحبت استاد
5 مهر:2.4گیگ .کل برنامه
اگر صلاح می دونید این کامنت را منتشر کنید تا لپ تاپ بیارم و دوستان کلاس مجردها که موفق به دیدن برنامه نشدند, در صورت تمایل در روز کلاس فلش یا هارد یا دی وی دی بیاورند و ازم بگیرند.
برای حضوردرکلاس ویادگیری از شمالحظه شماری میکنم, ان شاءالله این هفته بارضایت کلاس روترک کنید.
7,آبان,90 تهران
هنوز آثار شوک حرفهاتون تو وجودم مونده!
شده جزئی از ذهنم!
از قبل هم دغدغه م بود...اما اینبار تثبیت شد....
و برای اینکه افق دیدم از خودم به مذهبم تغییر کنه شدیدا با خودم کلنجار رفتم!
دعامون کنید استاد!
مدیونم به شما!
یا حق!
6آبان90 تهران
[b]باد و بارون ووو[/b] نمیتونه مانع بهره مندی ما از کلاس پربارتون بشه
انشالله همگی در جلسه این هفته شرکت خواهیم کرد.
استاد جان.اگه ممکن باشه فردا درباره ی آینده و وظیفه ی یک جوان در ساختنش هم مقداری بحث کنیم.دغدغه ی مهمی شده برای من و شاید برای سایر دوستان هم.
خیلی متشکرم.
7آبانماه90؛ تهران
کامنت های دوستان در هفته گذشته حاکی از این است که روزهای این هفته را با موضوع کلاس نفس کشیده اند.دوستان در جلسات گذشته در بحث ها همراهی داشته اند اما به امید همکاری دقیق و گسترده تر دوستان در جلسه این هفته خواهم بود.
به امید اینکه در این ایام زیبا و زیر سایه بانوی دو عالم این جلسه هم مثل تمامی جلسات عالی باشد.
یا علی
7آبان 90 تهران
یک نگرانی و پیشنهاد:
از شاگردان ورودی جدید کلاس مجرد ها، دانشجوی سال ۲ ارشد روانشناسی هستم، آرزوی قلبیم اینکه جوان های شیعه در سلامت کامل روح و تسلط به دانش روز، پاسدار و مروج واقعی شیعه باشند. از وقتی بیشتر وارد اجتماعات جوان های مذهبی و معتقد شدم و همین طور این چند جلسه که افتخار شرکت در کلاس های شمارو پیدا کردم از بعضی برخورد ها، صحبتها و نظرات دوستان اینطور برداشت میکنم که در زمینههای چون اعتماد به نفس، مهارت کنترل خشم و تکانه ووو خیلی نیاز به کار هست، از تسلط جنابعالی و نکته بینی های ظریف روانشناسانه ای که در برخورد با بچه های کلاس دارید همیشه لذت میبرم و میخوام ازتون خواهش کنم برای این دست مسائل نیز در روند کلاس ها زمان اختصاص بدهید تا به امید خدا جوانان شیعه سالم، محکم و استوار قدرت ایستادن در راه عقیده را بیش از پیش به دست بیاورند.
و من الله التوفیق
۷ آبان ۹۰- تهران
و جعلنا من الماء کل شئ حی(سوره مبارکه انبیا-30)
استاد عزیز.ان شاءالله به برکت باران کلاس پرباری خواهیم داشت.در افزون شدن همت ما شک نکنید
7 آبان 90،تهران
انشاالله ازحضورارزشمند شما استاد گرانقدرمثل همیشه بهره مندمیشویم البته با [b]تمرکز[/b] و[b]تفکر[/b] و[b]دقت[/b] بیشتر...
7آبان ماه 90 تهران
خدمت حاج اقا و همه دوستان بزرگوار
در هفته اي كه گذشت با چندي ار دوستان در قسمت اقايان و دو خواهر خودم كه در قسمت خانمها هستند در مورد كلاس گفتكو كردم كه اهم نكات مطرح شده از طرف اين دوستان رو بدون دخل تصرف عنوان ميكنم
1.بعضي دوستان بيشتر در فضاي مجازي فعال هستند تا كلاس كه با حضورشون در بحث گفتگوي بهتري خواهيم داشت
2.هنوز تعداد چهره هاي جديدي كه تو گفتگو شركت مي كنند كم و عده اي هنوز از صحبت كردن امنتنا مي كنند
3.وقتي استاد در گفتگو با يك نفر وقت بيشتري رو صرف ميكنن چندي از دوستان بي حوصله ميشن
4.بخشي از دوستان بر اين اعتقاد هستند كه چهارچوب گفتگو سخت و از عكس العمل استاد در صورت بيان سخن اشتباه واحمه دارن
5.نظم رو در زمان . نحوه وترتيب افراد در گفتگو رعايت نمي كنيم
6.عده قليقي با وجوداينكه استاد در اواخر كلاس صحبتهاي مهمي ميكنن جلسه رو ترك ميكنن
[مشق شب!]
تهران 1390.8.7
ما ان شاالله هستيم و سعي مي كنم باهوش تر از قبل رفتار كنيم
1390-08-07 تهران
سلام
یک موضوعی چند وقتی که ذهنم را مشغول کرده و حرف های شما هم باعث تشدید اون شد.این برام سواله که خدا به عنوان یک زن مسلمان در جامعه ی اسلامی دوست داره منو تو چه جایگاهی ببینه؟ دانشگاه، سرکار یا... من دانشجوی رشته ی فیزیک دانشگاه تهرانم،اما واقعا از راهی که توش دارم قدم برمی دارم مطمئن نیستم، نمی دونم وظیفه ی من اینه که جاهای خالی را پر کنم یا آدم هایی را تربیت کنم که جاهای خالی را پر کنند؟!...کلی حرف دیگه که از حوصله ی بحث شاید خارج باشه، اما الان بیش از 50 درصد ورودی دانشگاهها دخترند، چرا راه دور میریم همین کلاس خودمون به نظر می رسه اغلب دانشجو اند یا تحصیلات آکادمیک دارن ... واقعا برای ما دخترها نباید مهم باشه وقتمون صرف چی میشه؟به نظرمن این یک موضوع قابل تامل و بحثه...
هفته گذشته خیلی تند برایم گذشت. باورم نمیشه که فردا کلاس داریم. بسیار خوشحالم و امیدوارم فردا از جلسه قبل خیلی خیلی هوشمندانه تر عمل کنیم.
7 آبان 90 نهران
خدارو شکر که کانکت شدم.
خواستم بگم پدرم میگفتند:
[b]بارش باران به عیّاران خوش است[/b]
[b]رحمت حق بر گنهکاران خوش است[/b]
ما زیر باران می آییم تا رحمت خدا بیشتر بر ما ببارد.
ان شاالله
90/08/07
نمی دونم چرا من وقتی برنامه کلاس هفته پیش رو باز می کنم به یه جا دیگه(دوشنبه برنامه صبح ایران سال 85) فرستاده می شم!مشکل از سایت نیست؟
می خواستم کتاب [b]وظایف زن مسلمان در عصر حاضر به انضمام جبر تاریخ نوشته ی دکتر شریعتی[/b] رو به خانم پریشاد کاظمین معرفی کنم که کتاب جیبی کوچکی است و خیلی سودمند برای سوالات ایشون.
اوایل کتاب نقد دیدگاه فروید هستش و بعد نسبت به جایگاه حضرت فاطمه(ص) وظایف یک زن مسلمان رو با نثری زیبا خیلی خلاصه تبیین می کنند. روحشان شاد.
...
بامداد8آبان 90 تهران
خواهش میکنم کلاس ما رو هم زودتر جزء برنامه ها بنویسید(نوپا 3)، ما واقعا روزشماری میکنیم واسه اومدن دوشنبه ها.
خدا بهتون سلامتی و طول عمر با خیر و برکت عنایت کنه
شنبه از محل کار به قم رفتیم در جمکران وقتی بعد از نماز شروع به صحبت با آقا کردم ناگهان صدا و تصویر استاد درجلسه پیش در نظرم مجسم شد و بغضم ترکید و گریه کردم
از آقا خواستم که اول به گفته استاد به عقلمان برکت بده و به استاد سلامتی و هم اینکه کمکم کنه که مسئولیت و یا تکلیفی را که فهمیدم بر روی دوشم هست را ادا کنم.
[b]زیارت این باراز همیشه برام دلنشین تر بود.[/b]
[u]السلام عکیک یا ابا صالح المهدی(عج)[/u]
8 آبان 90 - تهران - کلاس مجردها
يادآوري به دوستان همكلاسي
خواندن نماز دهه اول ذيحجه (كه باعث شريك شدن در ثواب حاجيان است.) به شرح زير:
دو ركعت، بين نماز مغرب و عشاء، در هر ركعت حمد و سوره توحيد (يك مرتبه) و سپس تلاوت آيه شريفه زير (يك مرتبه)
وَ واعَدْنا مُوسى ثَلاثينَ لَيْلَةً وَ اَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ ميقاتُ رَبِّهِ اَرْبَعينَ لَيْلَةً وَ قالَ مُوسى لاِخيهِ هرُونَ اخْلُفنى فى قَوْمى وَ اَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبيلَ الْمُفْسِدينَ (اعراف/142)
التماس دعا
(8آبان90، تهران)
1.ممنون ازهمه همکلاسی هاواستاد عزیز,خیلی کلاس خوبی بود.
2.من جزگروهی بودم که به موضوع فکرنکرده بودم ولی از وقتی شنیدم یکی ازدغدغه هام شده وبابت این ممنونم.
3.یه نظرم دارم برای دوستای خودم که مثل من دوست ندارن منفعل باشن,شاید بدنباشه مادر یک مدتی ازبرنانه هاش بزنه برای تربیت بچه هاش که اون ها میتونن در هویتش سهیم باشن و بعداز اینکه بچه ها بزرگتر شدن به علایق خودش (درس خوندن و,,,) بپردازه,اینجورهم روحیه مادر حفظ میشه وحس مفیدبودن داره,هم برای بچه ها الگوسازی میشه وهم به رسالتش درقبال دین عمل کرده!
8 آبان 90, تهران
8 آبان 90 تهران
1)دیدار علما و صاحبان خرد مایه ی عمران و آبادانی قلب است.
2)در برخورد با انسان های صاحب مهارت(در زمینه های مختلف)از ایشان سؤال های جدی بپرسیم.[یادگیری]
3)آدم های موفق پشتکار دارند و حتما کار می کنند.
4)مسائل مختلف را 3D ببینیم.
5)در روزمره گی ها ، دین هم فدا می شود.
6)...
7)رمز موفقیت در زندگی،اعتدال است.
8)اول بودن در همه ی امور نگاه غلطی است.
باتشکر از استاد گرامی
8 آبان 90 تهران
1- سئوالات جدی پرسیدن از کسانی که در زمینه های مختلف سررشته دارند مهارتیست که باعث می شود ما هم با مرور زمان صاحب نظر شویم.
2-بعضی از آدهما خودشون به تنهایی منبع و مرجع(refrence) هستند و حرفشون حجت است مثل آیت الله مجتهدی و همچنین ...
3- آدمهایی که فقیر هستند وناموفق عموما در اموری مثل [b]مشورت،توانایی توسعه و هوش هیجانی [/b] ضعیفند و به [b]تکرار[/b] خو گرفته اند.
4-در منزل برای تربیت فرزندان مانور انعطاف پذیری بدهیم: مثلا عادت غلطی را که به شدت به آن خو گرفته ایم به یکباره کنار بگذاریم.
5-محبت ها و دعواها هر کدام سرآغازی دارند قاطیشون نکنیم، مثلا(ببخشید): بیشعور دوستت دارم.(بیشعور سرآغاز برای دعواست نه محبت کردن).
6- تحصیل و فهمیدن به تنهایی به ارزش ما اضافه میکند(تحصیلات [b]لزوما[/b] نیازمند شاغل شدن نیست).
7-مدبرانه برخورد کنیم و گام به گام (تدبیر با دورویی فرق می کند)
8-در [b]فرصتها[/b] و کنشهامون از دین استفاده کنیم.
8آبان90 تهران
ساعت 3 از منزل حركت كردم ولي ساعت 6:30 رسيدم. (هيچكس اصلا باور نميكنه) بر اثر يك اشتباه با اين كه دربستي گرفتم توي ترافيك دولت ... حقاني و كردستان گير كردم. خيلي حرص خوردم. جالب اينه كه راننده ماشين پدر يكي از شاگردهاي كلاس بود. به هر حال خيلي عذرخواهي ميكنم و خوشحالم كه از 2 ساعت آخر كلاس استفاده كردم.
سلام؛
[b]نظر:[/b]
چقدر عالی است که هر جلسه، دوستانی برای اولین بار به جمع مشارکت کنندگان در بحثها اضافه میشوند. به این بزرگواران بابت تلاش و همتشان در هماهنگ شدن با شرایط کلاس تبریک میگویم.
[b]برداشت:[/b]
به رخدادها و موضوعات مختلف زندگی به صورت 3D نگاه کنیم!!! به این معنا که سطحی نگر نباشیم و از ابعاد مختلف موضوع را در ذهن خود بررسی نماییم و به همه وجوه آن دقت نماییم.
[b]نکته:[/b]
اگر حاج آقای مرادی بیتی از گلستان سعدی را میخوانند و به من نگاه میکنند، به راحتی از ناآشنا بودن بیت برای من، میتوانند متوجه شوند که من مشق شب را به طور منظم انجام ندادهام. یک پالس و یک عکسالعمل در چهرهی ما یعنی دهها کلمه حرف ،،،
یا حق
8 آبان 90 - تهران
[b]پيشنهاد:[/b]
دوستاني كه فكر ميكنند «خانمهاي شاغل، [b]استقلال و هويت [/b] .... به دست ميآورند» بروند از خانمهايي كه سالها با هر درجه از تحصيلات در هر جايگاه و پست اجتماعي در هر شغل و حرفه و ... (موفق و ناموفق) كار كردهاند سؤال كنند كه آيا آنها [b]به آنچه ميخواستند رسيدهاند؟[/b] (چند درصد؟) و آيا [b]رضايت باطني، امنيت رواني، خوشنودي، آرامش [/b] ... دارند؟ (به پاسخهاي اوليه توجه نكنيد، پاسخ سؤال را با كندوكاو از لايههاي درونيتر آنها به دست بياوريد)
(8آبان90، تهران)
اما هنوزم ک هنوز قانع نشدم ....[b][b] آخه چ اطمینانی هست زنی ک شاغل نیست بتونه بچه هاش رو خوب بزرگ کنه ؟؟ یا برعکس ... [/b][/b]نمیدونم اینا هم شامل استثنا میشه یا نه ... ولی امیدوارم تو جلسه ی بعد بتونم این علامت سوال بزرگ رو با رسیدن ب جواب محوش کنم ...
+++
یکی از دوستان نقش پدر رو اشاره کرد ...
و ی سری زمزمه شنیده شد ک پدر نون آوره ...
واقعا نقش پدر باید خلاصه شه تو همین ؟
من تو خانواده ای برزگ شدم ک کثرت هم داره ... فقر هم نداره ... پدرم برای همه مون ... اونقدر از لحاظ مادی سنگ تموم گذاشته ... ک گاهی آرزو می کنم کاش نبود این رفاه همه جوره ... ولی من با بابام ی ذره رفیق بودم ... هنوزم ک هنوزه خجالت می کشم ی سوال ساده ازش بپرسم ... دیگه چ برسه به رفاقت !!!!!!!!!
کلاس امروز فوق العاده بود. یکی از بهترین جلسه ها بود. چیزهای زیادی یاد گرفتم. مشارکت بچه ها عالی بود. جو کلاس بسیار شاداب بود.
صحبت های آخر کلاس استاد بسیار خوب بود و ابهامات ذهنی ام را (تقریبا= نیاز به تفکر بیشتر دارم) پاسخ داد.
از استاد و همه بچه ها ممنونم
8 آبان 1390 تهران
1.دیدار اهل علم وعلما موجب آبادانی و عمران قلب میشود
2.استفاده درست و بجا از جملات قصار وزیبا(مثل شعر :یکی مرد جنگی به از صد هزار ....) یعنی به بهانه اینکه حرف درستی میزنیم آن حرف درست و یا ضرب المثل و شعر را به همه چیز تعمیم ندهیم
3.به مسائل زندگی وکارهای که باید بکنیم چند بعدی نگاه کنیم و همیشه نگاه دینی و منفعت دین رادر نظر گرفتن را در الویت قرار بدهیم
4.وقتی در مسائل شخصی خود چیزی را بر اساس اختیار انتخاب میکنیم دیگر حق نداریم بعد از انتخاب نق بزنیم و غر غر کنیم
5.سعی کنیم از تمام فرصت ها مثل پوشش مان اعمامان و...برای نشان دادن دین استفاد کنیم
باتشکر 8 آبان 90
کلاس امروز خییییییییییییییلی خوب بود بخصوص موضوع انعطاف و تغییر پذیری در زندگی که مطرح کردید.
8آبان ماه90 تهران
متأسفانه تعداد زيادي از خانمها بعد از سالها كار كردن (در هر سطح فرهنگي و اجتماعي) بايد مرتباً به خانواده، همسر، فرزندان و اطرافيانشان متذكر شوند كه من داراي «استقلال و هويت اجتماعي ...» ام، [b]لطفا مرا به رسميت بشناسيد، قدر من، زحمات و فداكاريهايم را بدانيد[/b] و ... تا حدي كه گاهي متأسفانه از رفتارشان بوي تكدي توجه، احترام و عاطفه احساس ميشود.
به نظر من خانمها نبايد «كار كردن» را اولويت اول و دوم زندگيشان قرار دهند، و هيچ يك از شئون زندگي را قرباني مسأله «كار كردن» كنند. (مگر در شرايط خيلي خاص مثل نياز مالي واقعي! و ...)
(8آبان90، تهران)
سلام استاد
سلام دوستان
1)...از وظيفهء مذهبي ام آگاه شدم و پذيرفتمش.
2)از همه دوستاني كه با حضور ذهن سؤالات خوبي از دكتر دواني پرسيدن متشكرم. به خصوص آقاي شفيعيون كه سؤال جالبي پرسيدن، آفرين. سؤال مهمي پرسيديد.اين مهمه كه بدونيم آيا مركز آموزش عمومي براي زنان بوده يا خير.
3) اگه با شاغل بودن خانم ها موافق بودم، براي اين بود كه تنها راه گريز از روزمرگي و تكرار رو ، در اجتماع بودن مي دونستم. كه متوجه شدم شاغل شدن تنها راه جلوگيري از روزمرگي نيست.
موفق باشيد
ممنون از کلاس امروز
صحبت های آقای [محمد حسن رجبی]دوانی خیلی جالب بود، هم بخش زنان عالم ایرانی و هم صحبت ایشون درباره چند صده تفرقه افکنی دشمنان اسلام و استثمارگر ها در بلاد مسلمین و بقیه ی جاها (خیلی علاقه مند به خوندن کتاب هاشون شدم)
اما مهم ترین نتیجه ی این دو جلسه ی آخر برای من:
[b]داشتن غیرت دینی هم، از شاخصه های مهم در هنگام تصمیم گیری هام بشه.[/b]
آدم توی هر لحظه باید انتخاب هایی داشته باشه که اون انتخاب ها بر اساس اولویت ها و خواسته های زندگیشه، برای من همیشه اسلام در اولویت هام بوده و هست ،اما قبلاً به نقشم به عنوان [b]یکی از افراد امت اسلامی[/b] بی توجه بودم، ممنون که بیدارم کردید.
9آبان 90 تهران 00:20
[b]رمز موفقيت در زندگي اعتدال است،[/b]
بين همه چيز، در همهي امور تعادل برقرار كنيم.
(9آبان90، تهران)
- [b]«ويترين» ما در جامعه خيلي مهم است.[/b] يعني ديگران با ديدن ظاهر ما، چه برداشتي از درجهي پايبندي ما به دستورات ديني دارند.
- در زندگي به موضوعات به صورت 3D (سه بعدي) نگاه كنيم، نه خطي ... . در نگاهمان، ابعاد را ببينيم. ...
- برخی گمان كردهاند كه با فحش و با قهر می شود رابطه صمیمانه و عاطفی برقرار كرد.
- در هر چيزي مدبرانه عمل كنيم و تحت تأثير هيجانات نباشيم.
(9آبان90، تهران)
خسته نباشید
1-بابت مباحث مطرح شده توی دو جلسه اخیر واقعا ازتون ممنونم و امیدوارم ادامه داشته باشه.دوست داشتم از جلسه اول این بحث مطرح بشه چون به نظرم از هر بحثی مهمتره.چون دشمن علاوه بر بحث کمی روی موارد [b]کیفی[/b] هم بسار بسیار داره کار می کنه که وقتی من با خودمون مقایسه میکنم میبینم [b]توی هر دو جبهه ما عقب تریم.[/b]
2-توی این چند جلسه بعضی دوستان خیلی نابجا از لفظ بعدی استفاده میکنند که بعضی اوقات باعث بی میل شدن فرد سخنگو از مشارکت توی کلاس میشه.
خواهشا دوستان بیجا از این واژه استفاده نکنند.
9 آبان 90/تهران
[b]"درس خوندن ورزشه، تمرینه"[/b]
یاعلی
12 آبان 90، تهران
به همکلاسی محترمم "اناالعطشان" و سایر دوستان:
جلسه ی گذشته اصل بحث در مورد شئون زن در جامعه و استقلالش و اینکه خانمی که شاغل نیست لزوما بچه اش را خوب و بهتر تربیت میکند و--- نبود،یکی از دوستامون موضوعی را مطرح کردند(مادر گرامیشون که شاغل بوده اند با 4 فرزند)که استاد در پاسخ(به:وظیفه زن بچه داری و تربیت فرزند است یا حفظ{به قول برخی از دوستان}استقلال و اشتغال) فرمودند قطعا بچه داری؛و در این مورد،بحث سر [b]الاهم و فالاهم کردن[/b] کارها و برنامه ها در [b]هر مقطع زمانی[/b](و با توجه به توانایی های فرد در آن مقطع)بود نه مخالف یا موافق بودن اشتغال زن در جامعه!! که از اینجا به بعد تقریبا دیگه بحث منحرف شد![که استاد هم اشاره کردند]موضوعی که استاد خواستند مخالفت و موافقتمان را در موردش بیان کنیم،"آیا کثرت فرزند=فقر است "بود!
(روی موضوع [b]تمرکز [/b] کنیم!)
13آبان90.تهران
صدقه مبلغ 370.000 تومان اختصاص یافته به موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان "محک".
عضو گروه اجرایی کلاس مجردها
22 ساله، دانشجوی کارشناسی مدیریت دولتی، 9 آبان 90؛ شمیران