آیینه خانه 29+ لینک دانلود
ثبت نام دوره جدید کلاس مجردها ۱۴۰۳
ادامه مطلب
کلاس مجردها را امروزه خیلی ها می شناسند اما برخی هم تصوری نادرست بر مبنای اسم کلاس، از آن دارند؛ به این معنا که تصور میکنند: «مجردهای آماده ی ازدواج یا به قول قدیمیها جوانان دمِ بخت، با هر سن و سالی در کلاس مجردها شرکت میکنند تا همسر پیدا کنند!» خب این تصور غلط است و با واقعیتِ کلاس مجردها تفاوت بسیاری دارد. پس به ورودی های جدید دانشگاه توصیه می کنم این فرصت را دریابند؛ به تعبیری کلاس مجردها یک تریبون آزاد یا کرسی آزاد اندیشی است و یک مجال برای شنیدن و تأمل کردن است و فرصتی برای رشد و تربیت اجتماعی با نگاه دینی و فرهنگی است و ...
الحمدالله چندبار تیزر تبلیغاتش هم از تلویزیون پخش شد..
24ساله/دانشجوی کارشناسی صنایع/شاگرد مجردها
خداراشکر.
بهترین پیامی که امروزدریافت کردم پیامک گروه اجرایی برای اعلام برنامه آینه خانه بود.
کارشناس علوم تربیتی.شاگردکلاس مجردها
انشاالله خدا به شما عمر با عزت بدهد که این قدر زیبا مسائل را مطرح می کنید واقعا کمتر روحانی را مشاهده کردم که اینقدر با ظرافت و توجه به جزئیات به مسائل و سبک زندگی اسلامی آنهم از این ابعاد به زندگی بپردازد. مانند: بحث عجول بودن که اشاره کردید و مثال هواپیما و ... (واقعا رعایت سبک زندگی اسلامی کلاس انسان را بالا می برد نه خیلی مواردی که برخی فکر می کنند کلاس است.)
امیدواریم شما بتوانید در صدا و سیما هم تغییر اساسی ایجاد کنید و برنامه سازان این موارد را مورد توجه قرار دهند به جای آموزشهای نادرست در تولید برنامه اعم از سریال و ...
چند نکته که از این برنامه برداشت کردم:
-عزاداری برای امام حسین (علیه السلام)بزرگترین مراسم در جوامع اسلامی است.از شیعیان گرفته تا اهل تسنن [حتی]-مسیحی-هندو-زرتشتی و.... در مراسم شرکت میکنند این بداهت امر و عظمت مکتب امام حسین را نشان میدهد.
-همین که ما در خیابان برای عبور یک دسته عزاداری احترام قائل بشیم یعنی در دستگاه عزاداری امام حسین هستیم.
-کسانی که با عزاداری به این شکل مخالفت میکنند عملشان به مانند خاک پاشیدن بر خورشید است و حرفهایشان مانند کف روی آب است.و نمیتوانند از بزرگی مراسم بکاهند بلکه کوچکی خود را به رخ میکشند........ ادامه دارد
-استاد قبل از بیان نقل قولی از یکی از روحانیون بزرگ کشور ابتدا خیلی زیبا به خوب گویی و احترام به ایشان پرداختند و سپس نقل قول را گفتند خیلی برای من آموزنده بود که برای صحبت درباره ی فردی دیگر به احترام و تکریم بپردازم.
-فرهنگ و سبک زندگی کلی در جامعه ی ما در عجله کردن و سرعت زیاد و بی مورد در کارهاست!بهتر است کمی صبر و آرامش را جایگزین کنیم.
-مسئولیت پذیری کامل باید سرلوحه کارهای ما شود.مثلا اگر کیفیت محصولی تنزل پیدا کرده است تولیدکننده باید از مردم برای این موضوع عذرخواهی کند و اشتباهش را بپذیرد.این یکی از نکات موفقیت و پیشرفت در آینده است.
التماس دعا
دانشجوی مهندسی اجرایی/22ساله/کلاس مجردها
چند نکته از آئینهخانهی 29:
جاذبهی مراسم امام حسین(ع)، با جاذبه و شکوه هیچ یک از رویدادهای سیاسی و فرهنگی، و گردهمایی احزاب و گروههای سیاسی قابل مقایسه نیست. و این شاید دلیل برخی نگاههای تنگنظرانه و حسادتها به شکوه مراسم امام حسین(ع) است.
باور کنیم هیچ برخورد لجوجانه و آسیبی از جانب دشمنان ائمه، عظمت واقعهی عاشورا و حرمت آن را مخدوش نمیکند.
نکاتی از آئینهخانه 29:
سوال بر [b]چرایی [/b] عزای امام حسین(ع) سوال ِ بیهودهایست. [علاقه] پیروان ادیان و مذاهب مختلف در برگزاری و شرکت در این مجالس، خود گواه بداهت و وجوب عزاداری امام حسین(ع) است.
گریه بر سیدالشهدا، یک امر سیاسی و مروج درس آزادگی و شهادت ایشان است.
چه بیرق سرخ عزا، و چه لباسهای سیاه ما، همه پرچم مبارزه با ظلم هستند و از نظر دشمن خطرناکند. حضور در دستههای عزاداری و زنجیرزنی و سینهزنی است که سبب ترس و نگرانی دشمن میشود؛
هیچ همایش و سخنرانی و سمیناری چنین اثری ندارد.
قالَ الرّضا(ع): «فَعَلي مِثْلِ الْحُسَينِ فَلْيَبْكِ الْباكُونَ فَاِنَّ البُكاءَ عَلَيهِ يَحُطُّ الذُّنُوبَ الْعِظامَ؛
گریه کنندگان باید بر کسی همچون حسین علیه السـلام گریه کنند، چرا که گریسـتن بـرای او گناهان بزرگ را فرو می ریزد
[لطفا متن کامل روایت را بذارید]
حضرت رضا (ع) از پدرشان نقل کردند که "وقتی محرم فرامیرسید، پدرم عزادار میشدند و هر روز بر شدت سوگواری ایشان افزوده میشد تا روز عاشورا"
نکتهای از آئینهخانه 29:
* برخی جریانها و موجهای روشنفکری در دهههای اخیر، تلاش کردند نحوهی برخورد با عاشورا را عوض کرده و به جای شور حسینی و گریه و عزا، محافل سخنرانی و بحث راهاندازی کنند.
*مرحوم فلسفی (ره) از محضر امام خمینی در این باره سوال کردند، و پاسخ امام، تاکید بر [روضه خواندن و] عزاداری به روش سنتی (روضه و دستهی عزا و گریه) بود.
*یکی از دلایل ناکام ماندن جریان روشنفکری در تغییر رویهی عزاداریها، درایت مقام معظم رهبری –البته از زمان ریاست جمهوری ایشان- و اهتمام جلسه ثابت سالیانه با مداحان بود.
*مجلس عزای امام حسین(ع) (مانند ماتم ما در عزای خویشان)، سوگواری برای از دست دادن یک نفر نیست. بلکه گریه بر زندگان است؛ زیرا در قرآن هم آمده که شهید زنده است.
* عزاداری امام حسین(ع)، به نوعی یارکشی است و حضور ما مساوی است با تعیین صف ما.
* پیادهروی از نجف اشرف تا کربلای معلی در اربعین، بزرگترین مانور قدرت شیعه است. عظمت این حرکت و تاثیرگذاری آن را زمانی بیشتر درک خواهیم کرد که بدانیم در دورههایی مانند حکومت رژیم منحوس صدام، در عراق برخوردهای خشنی مانند کشتار زائر پیادهی امام حسین(ع)، صورت میگرفت.
یک نکتهی مهم از آئینه خانهی 29:
[نقل به مضمون:]
احترام – و در صورت لزوم، صبوری- در کنار دستجات عزاداری، یکی از راههای عرض ارادت در برابر دستگاه عزای امام حسین (ع) است.
[حسینیه ها شب ها دیر وقت بلندگوی بیرون را کم کنند و در صورت بلند بودن صدا]همسایههای تکیههای و حسینیهها قدر این همجواری را و صدای مجلس عزای امام حسین بدانند و خرسند باشند چرا که این همسایگی و حضور، خانه و زندگیشان را بیمه میکند.
نکاتی از آئینهخانه 29:
* همیشه نیاز نیست به شبهه و سوالات -اعتقادی دینی- پاسخ داده شود: نقش تفکر و تعقل خود فرد سوالکننده کجاست؟
* و اینکه بهتر است این فرد، در محیط علمی-مذهبی و با کمک عالم و روحانی شبهههای دینی و اعتقادی را مطرح کند.
*در جامعه باید مطالبهی جدی برای ارتباط مردم با روحانی و همچنین روحیه پرسشگری ایجاد شود.
[b]رسد روزی که در سجده بگویم
رسیدم کربلا، الحمدلله؟![/b]
التماس دعا.
29 آبان 92، 12:44 ق.ظ/ غرب تهران
1- سخنرانی در مجلس عزاداری اباعبدالله (ع) بدون روضه خوانی و اشک بی معنی و بی فایده است.
2- اگر دسته عزاداری در خیابان می بینیم به احترام امام حسین (ع) راه را برای آنها باز کنیم و صبر داشته باشیم و حتی اگر در ماشین نشسته ایم سینه بزنیم.
3- جلسه روضه امام حسین (ع) و روضه خوان احترام بالایی دارد و حتی در محاوره روزمره و شوخی نیز نباید حرمت آن ها شکسته شود.
4- گسترش و ترویج فرهنگ عاشورا و سبک زندگی اسلامی وظیفه همه فرهیختگان و رسانه ها و دستگاه های موثر است.
در برنامه مذکور در مورد علت عزاداری برای امام حسین(ع) از اول محرم و قبل از عاشورا صحبت شد، آیا می توان گفت یکی از علل آن فضاسازی و دعوت جهت عاشورایی(حسینی) شدن خیل بیشتری از مردمه؟
ممنون و التماس دعا
خدا روشکر که برنامه هم چنان پا برجاست و ممنون از صحبت های شیرین شما.
جای آقای بوذری دیروز تو برنامه خالی بود!
متاسفانه چند وقتی هست توفیق حضور در کلاس را ندارم اما خدا را شکر ادامه برنامه فرصت یادگیری رو هنوز فراهم میکنه
برای تشکر و استفاده سایر دوستان تو آپارات آپلود کردم
[url]http://www.aparat.com/v/LG6Sq[/url]
و امام حسین (ع) دریای بی پایانی که هر کس اندازه خودش اب بر میداره هر چقدر کار کنی برای برگزاری مجالس ارباب کمه
انشاالله تا آخر عمر تو دستگاه ارباب باشیم و پیر بشیم...
باشد قرار وعده ما جنت الحسین
اینجا برای سینه زدن جایمان کم است
برای کاربر aram:
عن الرِّضَا علیه السلام: إِنَّ الْمُحَرَّمَ شَهْرٌ كَانَ أَهْلُ الْجَاهِلِيَّةِ يُحَرِّمُونَ الْقِتَالَ فِيهِ فَاسْتُحِلَّتْ فِيهِ دِمَاؤُنَا وَ هُتِكَتْ فِيهِ حُرْمَتُنَا وَ سُبِيَتْ فِيهِ ذَرَارِيُّنَا وَ نِسَاؤٌنَا وَ أُضْرِمَتِ النِّيرَانُ فِي مَضَارِبِنَا وَ انْتُهِبَ مَا فِيهَا مِنْ ثِقَلِنَا وَ لَمْ يُتْرَكْ لِرَسُولِ اللَّهِ حُرْمَةٌ فِي أَمْرِنَا إِنَّ يَوْمَ الْحُسَيْنِ أَقْرَحَ جُفُونَنَا وَ أَسْبَلَ دُمُوعَنَا وَ أَذَلَّ عَزِيزَنَا أَرْضُ كَرْبٍ وَ بَلَاءٍ أَوْرَثَتْنَا الْكَرْبَ وَ الْبَلَاءَ إِلَى يَوْمِ الِانْقِضَاءِ فَعَلَى مِثْلِ الْحُسَيْنِ فَلْيَبْكِ الْبَاكُونَ فَإِنَّ الْبُكَاءَ عَلَيْهِ يَحُطُّ الذُّنُوبَ الْعِظَامَ.
َ ثُمَّ قَالَ ع كَانَ أَبِي إِذَا دَخَلَ شَهْرُ الْمُحَرَّمِ لَا يُرَى ضَاحِكاً وَ كَانَتِ الْكَآبَةُ تَغْلِبُ عَلَيْهِ حَتَّى يَمْضِيَ مِنْهُ عَشَرَةُ أَيَّامٍ فَإِذَا كَانَ يَوْمُ الْعَاشِرِ كَانَ ذَلِكَ الْيَوْمُ يَوْمَ مُصِيبَتِهِ وَ حُزْنِهِ وَ بُكَائِهِ وَ يَقُولُ هُوَ الْيَوْمُ الَّذِي قُتِلَ فِيهِ الْحُسَيْنُ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْه.
این حدیث در وسائل الشیعه، امالی صدوق، روضة الواعظين و بصيرة المتعظين، مناقب آل أبي طالب عليهم السلام، الإقبال بالأعمال الحسنة، بحار الانوار، زاد المعاد آمده است.
امام رضا عليه السلام سپس گفت: «آن گاه كه ماه محرم آغاز مي شد پدرم، امام موساي كاظم عليه السلام، خندان ديده نمي شد، و تا ده روز از ماه، گذشته، حزن و اندوه بر او چيره گي مي يافت و هنگامي كه روز دهم فرامي رسيد، آن روز، روز مصيبت و اندوه و گريه ي او بود. در آن روز مي گفت: اين روزي است كه حسين عليه السلام در آن كشته شد.
التماس دعا. یا حسین
طلبه پایه سوم، 19 ساله، تهران
با تشکر ویژه بخاطر لینک دانلود چون برا خیلیا که تو خوابگاه هستند دست رسی به تلویزیون کمی راحت نیست
اگه بشه شمایی که این همه ب فکر مردم هسبید و مخصوصا جوانان تمامی درس ها و کلاساتون رو ضبط کنید و در سایت قرار دهید
چون خیلی از ماها که در شهرستان ها هستیم دست رسی به شما رو نداریم، فکر کنم خیلیا مثل من این موضوع خواستارش هستن
ی لطفی کنید و این کار خوهشا انجم بدید تا همه بتونن از حرفاتون که در عرض جندین سال تلاش بدست اومده استفاده ببدن ، فکر کنم حتی اگه دانلودشون با هزینه هم باشه خیلیا راغب بهشن تا هز اونا استعاده کنن
با سپاس فراوان
سلام!
استاد چه خوب شد که این هفته برنامه آیینه خانه رو داشتیم!
به طور عجیبی دلمان برای برنامه تنگ شده بود!!!
التماس دعا!
یا علی!
20 ساله-دانشجوی مهندسی شهرسازی-شهریار